Rent-Drikkevand.dk
Rent-Drikkevand.dk

Læs mere om, hvad nogle, af vores øvrige

kunder -ellers kan fortælle om

Rent-Drikkevand.dk


Navigation - Menu Fra SmartPhone / Telefon TRYK på de 3 små steger i øverste hjøjre hjørne af din skærm. Læg Evt. Din Telefon ned for bedre og brede skærmbillede.

Anmeldelser Truspilot Fremragende
Det siger vores kunder
Joy Søeborg

Har fået monteret mit vandanlæg i November sidste år, og kan kun varmt anbefale det, er så glad for det, og jeg ved jeg gøre noget godt for min krop når jeg drikker vandet fra anlægget.

(Translated by Google)
I had my water system installed in November last year, and can only highly recommend it, I'm so happy with it, and I know I'm doing something good for my body when I drink the water from the system.

Se mere
1 år siden
Stefan Guldager

Vi har længe undersøgt markedet for at finde den bedste måde at rense vores vand, så vi kan få rent drikkevand i vores familie. Vi har været i dialog med mange, men endte med at købe et system gennem Morten fra Rent Drikkevand. Vi valgte at købe gennem ham, da servicen her var fantastisk og Morten lyttede til vores ønsker og svarede på vores 1000 spørgsmål, som vi havde. Vi blev kyndigt vejledt og fik lynhurtigt vores system, som vi er meget glade for - vandet har aldrig smagt så godt og har aldrig føltes så lækkert i munden!

5 stjerner her fra, for den gode og professionelle service.

(Translated by Google)
We have been researching the market for a long time to find the best way to purify our water so that we can have clean drinking water in our family. We have been in dialogue with many, but ended up buying a system through Morten from Rent Drikkevand. We chose to buy through him as the service here was fantastic and Morten listened to our wishes and answered our 1000 questions that we had. We were expertly guided and quickly got our system, which we are very happy with - the water has never tasted so good and has never felt so delicious in the mouth!

5 stars from here, for the good and professional service.

Se mere
1 år siden
Peder Petersen

Fantastisk oplevelse. God kommunikation. Alle tiders god ide med rent drikke vand. Fantastisk god service. Kan varmt anbefales til andre, der ønsker rent drikkevand.

(Translated by Google)
Fantastic experience. Good communication. Always a good idea with clean drinking water. Fantastic good service. Can be highly recommended to others who want clean drinking water.

Se mere
1 år siden
May Jess

Fantastisk service og vejledning og rådgivning ang. At få rent vand i ens vandhane. Nu kan man med god samvittighed drikke vandet og bruge det til madlavning.

(Translated by Google)
Fantastic service and guidance and advice regarding getting clean water in your tap. Now you can drink the water and use it for cooking with a clear conscience.

Se mere
2 år siden
Bettina Pedersen

Fuldt ud tilfredse. Super service og vejledning. Vores vand smager fantastisk og vi oplever at vi drikker meget mere vand efter at vi har fået RENT drikkevand.

(Translated by Google)
Completely satisfied. Super service and guidance. Our water tastes fantastic and we find that we drink much more water after we have PURE drinking water.

Se mere
2 år siden
Tenna Bie Lassen

God oplevelse.
Vi valgte at købe vores drikkevand-rensningsanlæg hos Rent-drikkevand, da vi fra start af fik en god vejledning, og da firmaet ligger lokalt. Her synes vi, at vi kunne få den optimale løsning på helt rent drikkevand, da det efter rensning, bl.a bliver tilsat den rette mængde mineraler, og derudover er der anlæg i flere prisklasser, så det er til at betale for de fleste. Alt virker helt optimalt fra start af, som det skal. Vi kan derfor anbefale rent-drikkevand.dk

(Translated by Google)
Good experience.
We chose to buy our drinking water treatment plant from Rent-drikkevand, as we received good guidance from the start and as the company is located locally. Here we think that we could get the optimal solution for completely clean drinking water, since after purification, among other things, the right amount of minerals is added, and in addition there are plants in several price ranges, so it is affordable for most people. Everything works optimally from the start, as it should. We can therefore recommend rent-drikkevand.dk

Se mere
2 år siden
Det kom bag på os at rent og sundt drikkevand ikke er en selvfølge

Anmeldelse af rent-drikkevand.dk
(samlet feedback fra tre familier, to i København og en på Sydsjælland)


Vi har købt et vandrenseanlæg fra et Firma i Schweiz ved navn Wetality Model ROUNIK8 som forhandles via rent-drikkevand.dk. Vi har været og er fortsat super glade for det hele: den ekstraordinært gode kundeservice i hele vejlednings- og købsprocessen samt også selve produktet, rensningsanlægget. Vi kan virkelig på det varmeste anbefale både rent-drikkevand.dk samt Wetality (renseanlægget).

I det følgende er en fortælling om vores oplevelser med drikkevandets tilstand i Danmark, vores købsoplevelse samt resultatet for vores kroppe af at drikke renset vand fra Wetality Model ROUNIK8 anlæget.

Det danske drikkevand var engang blandt blandt verdens bedste. Som det fremgår af medierne, er det nu slut med det. Takket være vores ekstremt kortsigtede politikere og en tilsyneladende enten dybt inkompetent eller decideret korrupt Miljøstyrelse, så er vores drikkevand nu forurenet med alskens ubehagelige og skadelige ting (pesticider, tungmetaller og andet).

Det er gifte, der er sivet ned gennem jordlagene fra især landbruget, men også fra industrien og dårligt gennemtænkte lossepladser.

Vi forventes vi nu at drikke det forgiftede drikkevand, eftersom det er "for dyrt" at teste og rense det for de mange, mange mærkelige stoffer.

Hvis man i stedet gerne vil have rent vand at drikke, og det ville vi (tre familier), så kommer kommer man ikke udenom at betale for det. Men hvis man er villig til det, så kan man henvende sig til diverse leverandører af anlæg, der renser vandet via omvendt osmose, som den mest effektive teknik hedder. Vi ville have rent vand, så det gjorde vi.

Vi har talt med adskillige leverandører af maskiner til at rense drikkevandet, og det var hos rentdrikkevand.dk, vi fandt et af de bedste, mest effektive anlæg i verden, nemlig det dansk/schweiziske Wetality WE-1000 (også kaldet ROUNIK8). Det fantastiske er, at firmaet som leverer det anlæg rent-drikkevand.dk- også har utroligt god service af allerhøjeste kvalitet.

Når man, som vi, er lidt nørdede og har sat sig grundigt ind i tingene for at få det bedst mulige anlæg til hver af de tre familier, så er det en fornøjelse at tale med en ekspert, som ved endnu mere end man selv gør. Sådan en ekspert er Morten fra rent-drikkevand.dk. Han kunne svare på alle vores mange tekniske spørgsmål, og selv de mest eksotiske ønsker til, hvordan anlægget hos hver af de tre familier skulle fungere, kunne han hjælpe med.

(For selv om anlægget formentlig er det bedste man overhovedet kan få, så kunne vi, som gode nørder, jo ikke bare købe det som det var ... nej, vi ville have individuelle tilpasninger - hvilket Morten var helt med på at levere).

Vi har som sagt talt med adskillige leverandører og kan derfor med sikkerhed sige, at de andre ikke når rent-drikkevand.dk til sokkeholderne. :-)

At både Morten og Patrick (og deres selvstændige installatør Sebastian) oven i deres kompetence så også er både søde, imødekommende og ekstremt serviceorienterede er jo bare en ekstra, meget dejlig bonus. De svarer hurtigt og på fyldestgørende på mails og går meget langt ud over det forventede i forhold til at hjælpe én personligt med bl.a. bestilling samt planlægning af levering og montering. Man kan roligt have tillid til, at de hjælper én med det, som er det bedste for én selv.

Anlæggene står skjult under køkkenvasken, men hvis man åbner skabet og kigger på dem, så er de nydelige og diskrete - de ligner mest af alt en sort kasse fra en stationær computer. De har en pumpe, som laver en ret diskret lyd, men kun når man bruger dem. Når filteret i anlægget er helt nyt, kommer vandet med det samme - efter lidt brug skal man vente et par sekunder, men ikke mere end det.

De tre anlæg kostede - med professionel installation - omkring 15.000 kr. pr. anlæg, og efter at have brugt vores anlæg i adskillige uger kan vi nu konstatere, at de penge var virkelig godt givet ud.

Vi går ikke længere rundt og er tørstige hele tiden, som vi gjorde før vi fik renset vores drikkevand. Selv om vi drak rigeligt med vand, så var vi "funktionelt dehydrede", dvs. det vand vi drak direkte fra hanen, hjalp ikke nok på vores tørst. Det skyldes urent vand.

Den tekniske forklaring på det er, at hvis ens drikkevand har for mange fremmedlegemer i, så sætter vandmolekylerne sig i "klumper" omkring fremmedlegemerne, og de "vandklumper" bliver for store til, at vores celler kan optage vandet. Sådan var det for os, men sådan er det ikke mere.

Vi har lavet en simpel (TDS-) måling på både det ufiltrerede postevand og det rensede, og den viser, at det ufiltrerede postevand ret præcist rummer 10 gange så mange fremmede molekyler som det rensede. Og det er endda efter, at det rensede vand har fået tilsat en smule ekstra mineraler, hvilket anlægget også gør. Disse mineraler er jo ikke vand, og derfor naturligvis bringer det molekyle-tallet en smule op. Eller sagt på en anden måde: Anlægget renser vandet så godt, at der simpelt hen ikke er andet end H2O molekyler i det, indtil vi - via anlægget - selv tilsætter nogle mineraler. Det er imponerende.

Nu, hvor vi renser vores drikkevand, inden vi drikker det, så slukker vandet atter tørsten.

Det tog et par uger for hver af os, hvor vi ikke drak andet end det rensede vand, før effekten af det rene vand virkelig kunne mærkes, så hele vores biologiske system må have været svært forstyrret af at drikke det forurenede danske postevand.

Men nu er vi atter glade, og det kan vi ikke mindst takke rent-drikkevand.dk (og Wetality) for.

Til alle, som er seriøse med at få rent drikkevand igen, kan vi tre familier på det allervarmeste anbefale såvel Wetality-1000 (ROUNIK8) som rent-drikkevand.dk.

Mange venlige hilsener
Birgitte, Noah, Jette, Philippe, Rita og SørenDer er intet i livet, man kan tage for givet. Men vi syntes at alle fortjener rent drikkevand.


Prøv GRATIS* i 60 Dage med 100% Tilfredsheds Garanti eller Pengene Tilbage ! 


Nu er der INGEN undskyldninger tilbage for at se, smage, prøve, samt opleve hele forskellen ved 100% rent og sundt drikkevand incl. de 5 livsvigtige mineraler. 


Se og læs personlig kunde referencer og anmeldelser af rent-drikkevand.dk samt kundernes VALG af Lukus Pakken Model ROUNIK8 Vandmaskinen - Klik og Læs HER
Se og læs flere anmeldelser fra andre kunder på Truspilot. Hvis du vil se Produktet Luksus Pakken (Model ROUNIK8) finder du ved at Klikke HER

Det med småt - *Betingelser og Vilkår* for 60 dages GRATIS* prøve tid: 


60 Dages *GRATIS* prøvetid er pt. KUN gældende for Omvendt Osmose anlæg ved navn LUKUS Pakken (Model ROUnik8) samt vores TOP-Seller Model ROFrizz


Det er et krav at anlæg uanset om det købes kontant eller vælges på de yderst attraktive Leje/Leasing vilgår, at din bestilling af anlæg bestilles og fortages inkl. Montage og Installation, samt Evt. Efterfølgende (VALGFRI) Demontering af anlæg, Ifb. Med ekstra sikkerhed for korrekt nedtagning af anlæg. Bemærk ved Evt. Ønske om at gøre brug af de 60 dages GRATIS* prøve periode. Fratrækkes Yderligere prisen på Std. Filter Pakke til Anlæg RO UNIK 8 Luksus Pakken værdi kr. 779,95,- samt standaard filterpakke 2in1Filter System - Sediment/Kulfilter Filter til kompakt til ROFrizz, da begge anlæg ikke må gensælges som brugte igen uden skift af filter pakke. 

Læs mere om, hvad nogle, af vores øvrige

kunder -ellers kan fortælle om

Rent-Drikkevand.dk

Læs mere om, hvad nogle, af vores øvrige kunder ellers kan fortælle om Rent-Drikkevand.dk


+ PLUS 5 stjerner herfra


Har kun alt godt at sige om rent-drikkevand.dk og de er samtidig nogle meget søde og dygtige mennesker.


Virkelig god betjening, høj kvalitet af deres produkter samt rimelige priser!


Kan på det varmeste anbefale dem til alt og alle.


+ PLUS 5 stjerner herfra


Doris Nielsen

Vissenbjerg
Vi nyder at vide at vores drikkevand er 100% RENT


Fuldt ud tilfredse. Super service og vejledning. Vores vand smager fantastisk og vi oplever at vi drikker meget mere vand efter at vi har fået RENT drikkevand.


Vi nyder at vide at vores drikkevand er RENT


Bettina Pedersen


Næsbyhoved-Broby


Bedste vejledning og service man kan ønske sig


“Ringede direkte til Rent-Drikkevand.dk, da vi var kommet meget i tvivl om vi selv skulle stå for montage & installation. Vi ente dog ud med at vælge montage og installation, da vi blev enige om, at det ville være det bedste valg for os.


Valg og køb af anlæg på hjemmesiden, er super nemt og overskueligt.


Efter bestillingen blev vi kontaktet for aftale om montage & installaation, hvilket blevet klaret hurtigt og effektivt. 


Vi er meget tilfredse med resultatet og elsker smagen af vores kaffe uden klak, sprøjtegifte mv.


Vi kan klart anbefale Rent-Drikkevand.dk 


Lene & Flemming

Bogense


Kan varmt anbefales 


Osmose anlægget fungere som det skal. Rent-drikkevand var nemme at komme i kontakt med, og dertil var de også gode til at formidle alle de mange spørgsmål vi stillede - så vi har haft en meget tilfreds oplevelse og kan anbefale dem.


Kan varmt anbefales 


Julia Tran

Agedrup
Fantastisk service og vejledning


Fantastisk service og vejledning og rådgivning ang. At få rent vand i ens vandhane. Nu kan man med god samvittighed drikke vandet og bruge det til madlavning.


Fantastisk service og vejledning 


May JessKøbenhavn K.
"Det kom bag på os, at rent og sundt drikkevand ikke er en selvfølge"


Anmeldelse af rent-drikkevand.dk
(samlet feedback fra tre familier, to i København og en på Sydsjælland)


Vi har talt med adskillige leverandører af maskiner til at rense drikkevandet, og det var hosrentdrikkevand.dk, vi fandt et af de bedste, mest effektive anlæg i verden, nemlig det dansk/schweiziske Wetality WE-1000 (også kaldet RO Unik 8). Det fantastiske er, at firmaet som leverer det anlæg - rent-drikkevand.dk - også har utroligt god service af allerhøjeste kvalitet.


Vi har som sagt talt med adskillige leverandører og kan derfor med sikkerhed sige, at de andre ikke når rent-drikkevand.dk til sokkeholderne. :-)


Fantastisk service og vejledning 


P.S.: Hvis du er interesseret i at læse i dybden om drikkevandets kvalitet i Danmark samt vores overvejelser om valg af renseanlæg, så kan du læse mere om det her https://www.etbevidstliv.dk/rent-drikkevand


Mange venlige hilsener
Birgitte, Noah, Jette, Philippe, Rita og Søren
God oplevelse


Vi valgte at købe vores drikkevand-rensningsanlæg hos Rent-drikkevand,
da vi fra start af fik en god vejledning,
og da firmaet ligger lokalt kunne vi også se anlæggene fysisk.


Her synes vi, at vi kunne få den optimale løsning på helt rent drikkevand, der samtidig smager godt, da det efter rensning, bl.a bliver tilsat den rette mængde mineraler, og derud over er der anlæg i flere prisklasser, så det er til at betale for de fleste.


Vi tilkøbte montering, som vi var rigtig glade for,da det ikke bare lige kan sættes til, og det tog lang tid,
men fungerede helt optimalt fra start af.


God oplevelse


Med Venlig Hilsen


Tenna og Henrik Lassen


Skibhuskvarteret i OdenseWebshop er lidt svær at, bruge og måtte derfor ringe til dem, for at få hjælp til min bestilling. 


“Ikke helt nemt at vælge og bestille et anlæg i webshoppen, men tilgængæld, er der masser af hjælp at hente i forma af support og god service, dog lidt for lang ventetid på montage, måske grundet min bopæl på langeland.


Prisniveau fair, rigtig god service og dialog med ejer omkrring montage & installation har fra start til slut været rigtig god.


Af den grund, kan jeg derfor anbefale

Rent-drikkevand.dk 


Keld Mikkelsen

Langeland


Hurtig Levering og montage.


“Fantastisk service, nemt at få overblik over de forskellige anlæg, god dialog med ejer omkring dato for montage & installation"


Vi kan varmt anbefale rent-drikkevand.dk 


Gitte & Lars

Vissenbjerg


Trustpilot
TrustpilotAnmeldelse - Anna Olivarius -  Besvarelse anmeldelse 12.06.2
Google Anmeldelse -Karina Hartmann - Besvarelse anmeldelse 24.04.2023
TRUSTPILOT_May_Jess_Anmeldese
Bettina_Pedersen_Trustpilot_Anmeldese
Google_Oversigt_Anmeldelser
Trustpilot og Google Anmeldelse - Anja Jensen -  Besvarelse anmeldelse
PLUS_5_Stjerner_GOOGLE_Anmeldelse_Doris_Nielsen
Google_Anmeldelse_Tenna_Lassen
Udklip_Trustpilot_Julia_Tran_Agedrup
Vi gør det FANTASTISK på Trustpilot
Udklip_TUSPILOT_Anmeldelse_Tennea_og_Henrik_Odense
Google_Anmeldese_Stefan_Odense
Google_Anmeldese_Mark_Wriedt_Solrød_Strand
Udklip_google.dk
Trustpilot Anmeldelse -Birgitte Kloster - Besvarelse anmeldelse 06.06.
Trustpilot og Google Anmeldelse - JOY SØEBORG ROSKILDE -  Besvarelse a
TrustPilot_Anders_Møhlenberg

Bliv Frivillig Ambassadør!


Vil du hjælpe os med at gøre en Kæmpe forskel for den "gode sag" om rent drikkevand til alle! Rent Drikkevand er en mennskeret!


Så hjælp os med at komme i direkte kontakt med alle dine, venner, familie, bekendte, gæster og, eller ansatte PLUS dine kæledyr. 


Hvis forhåbenligt et KÆMPE JA!


Så kan du hjælpe os, meget nemt, blot ved at "dele" vores gode budskaber vidt og bredt på alle de sociale medier.


Vi håber du vil hjælpe os med at dele alt hvad du kan på Facebook og Instagram


Som Ambassadør kan du være med til at:


🧡 Hjælpe www.rent-drikkevand.dk med at nå bredt ud.
🧡 Hjælpe dig selv og andre med adgang til 100% rent drikkevand.
🧡 Støtte op om rent-drikkevand`s formål = rent-drikkevand til alle.
🧡 Skabe en positiv forandring – ikke kun i dit liv men også i andres og i sidste ende være med til at skabe adgang til rent drikkevand for Alle!


Til dig, der vil mere end det!


Sådan bliver du en fuldblod`s Ambasadør!


Hvis du skriver en E-mail til os, hvorfor og hvad vi sammen kan få, ud af at samarbejde, betaler vi dig gerne et mindre beløb (typisk et sted imellem kr. 100 til kr. 250 for en henvisning som TAK for dine resultater & indsats, såfremt din hevisning/person,vælger at blive kunde hos os. 


Hvis du syntes, det lyder intressant, så skriv til os på webshop@rent-drikkevand.dk med dit fulde navn og adresse på den kunde, som du har hevist til os, samt dine kontakt og bank eller MobilePay oplysninger, så modtager du vores henvisningsbeløb kort tid efter. 

Chat med os på Facebook 


Skiv direkte med os på vores Messenger Chat

Vi gør alt hvad vi kan for at svarre dig hurtigst muligt, dog senest indenfor 48 Timer.

Trustpilot
TrustpilotAnmeldelse - Anna Olivarius -  Besvarelse anmeldelse 12.06.2
Google Anmeldelse -Karina Hartmann - Besvarelse anmeldelse 24.04.2023
TRUSTPILOT_May_Jess_Anmeldese
Bettina_Pedersen_Trustpilot_Anmeldese
Google_Oversigt_Anmeldelser
Trustpilot og Google Anmeldelse - Anja Jensen -  Besvarelse anmeldelse
PLUS_5_Stjerner_GOOGLE_Anmeldelse_Doris_Nielsen
Google_Anmeldelse_Tenna_Lassen
Udklip_Trustpilot_Julia_Tran_Agedrup
Vi gør det FANTASTISK på Trustpilot
Udklip_TUSPILOT_Anmeldelse_Tennea_og_Henrik_Odense
Google_Anmeldese_Stefan_Odense
Google_Anmeldese_Mark_Wriedt_Solrød_Strand
Udklip_google.dk
Trustpilot Anmeldelse -Birgitte Kloster - Besvarelse anmeldelse 06.06.
Trustpilot og Google Anmeldelse - JOY SØEBORG ROSKILDE -  Besvarelse a
TrustPilot_Anders_Møhlenberg

Gratis Nyhedsbrev

Tilmeld dig GRATIS

Husk at tilmelde dig vores GRATIS Nyhedsbrev

& modtag 10% i Rabat på dit første køb.

Bemærk. *Gælder dog kun på udvalgte produkter*


Hvis du tilmelder dig vores GRATIS Nyhedsbrev modtager du en gang pr. Måned den nyeste viden, samt de bedst mulige tilbud og tips og tricks, på hvordan du selv sikrer dig rent drikkevand til dig og din familie eller dine ansatte i din virksomhed.


Modtag 10% i Rabat

Få 10% i rabat på dit første køb, ved at tilmelde dig til vores

GRATIS Nyhedsbrev


www.rent-drikkevand.dk


"Vi gør en vigtig forskel for Mennesker & Dyr"


Subscribe

* indicates required