Rent-Drikkevand.dk
Rent-Drikkevand.dk


Navigation - Menu Fra SmartPhone / Telefon TRYK på de små steger i øverste hjøjre hjørne af din skærm. Læg Evt. Din Telefon ned for bedre og brede skærmbillede.


FAQ - Ofte stillede spørgsmål


Find svar på "næsten" ALT! - Schroll ned på siden, og find det Pkt. Eller emne, som du ønsker uddybne svar på. 


HUSK altid, at TRYK på "Vis mere, under hvert enkelt produkt du ønsker at vide mere om i vores webshop. 

Hvorfor er det en god ide, selv at rense vores vand? vandrensning ? vandbehandling ? Vandforbedering? Vandkvalitet ?


Der er intet i livet, man kan tage for givet. Men vi syntes at alle fortjener rent drikkevand.


Læs alt om sundhed (99,99% rent vand er fundament for alt liv- hvilket inkluderer hele din krop.) Klik HER


Læs alle FAKTA om, hvorfor det er en rigtig god ide, selv at rense dit vand Klik HER


Læs hvilken løsning TV2 anbefaler sammen med vidensportalen Bolius - Pesticider i grundvandet! - Sådan kan du selv rense dit drikkevand. Klik HER


Hvorfor er det en god ide, selv at rense dit postevand?


Svar: 

Det hurtige og simple svar.: ALT SUNDEHD STARTER MED 100% RENT OG SUNDT DRIKKEVAND!

Eller af samme årsag som du køber økologisk frugt og grønt, æg og kød mv. Men mest af alt, for at du og dine børn eller ansatte skal undgå at indtage en masse potentielt farlige giftstoffer, som Eks. Mikroplast (Fysiske partikler ofte i naonostørrelse) PFAS/PFOS, pesticider, sprøjtegifte, narkotika, medicirester, virus, bakterier, tungmetaller, kviksølv, arsen, fluorstoffer, fluor, hormoner, klor, samt ALLE - LINK til de øvrige +plus 300.000 forskellige stoffer, der potentielt risikere at findes over alt i vores grundvand. 


NYHED - Det mindste i tvivl om valg af løsning, så Prøv vores NYE Indkøbsguide LINK.: https://rent-drikkevand.dk/indkobsguide


Men den vigtigste hovedårsag til, at du selv bør rense dit vand, er måske i virkeligheden, løsningen og muligheden for at kunne fastholde og opretholde et perfekt, sundt og optimalt helbred og dermed et stærkt imunforsvar gemmen hele livet. Alle løsninger til alle behov findes derfor på www.rent-drikkevand.dk


Er det ikke nok, "bare" at koge mit vand?

Det helet korte SVAR.: NEJ!!! Af flere grunde og årsager, INGEN kender "Cocktail Effekten" Dvs. Når du vælger at koge dit vand, ofte på opfodring af de lokale myndigheder pga. Coli bakterier (LORT i dit drikkevand) ved ingen, præcis hvad der sker med alle de øvrige giftstoffer i dit vand, når det bliver opvarmet og kogt sammen


("Cocktail Effekten")


Dvs. Når mange forskellige stoffer bliver kogt sammen ??

Ofte får du som Alm. Borger ALDRIG besked i tide, eller i værste fald, slet INGEN besked om disse problemer, det betyder, at du UDEN at vide det, drikker L..o..r..t!

Yderligere kan du som inspiration se denne VIDEO fra (Rent Hav) ved Horsens Havn.:  Skid i havet og Drik dit eget L..o..r..t  Eller denne VIDEO fra Odense Havn med Kathrine Daugaard


Bonus INFO.: Medicinrester er desværre et større og voksende problem. 53.617.450 indløste recepter i 2021 er et meget stort antal. Og der er mange undersøgelser, viser, at en stor del af denne medicin forlader kroppen igen og dermed ender i vores grundvand, dette Pga - At INGEN af de danske rensningsanlæger, må kan IKKE renser vores vand, FØR det sendes videre til dig som forbuger!!!. Læs hele lovgivning på vores hjemmeside under fanebladet FAKTA. Læs hele Drikkevandsbekendtgørelsen BEK nr 2361 af 26/11/2021 Miljøministeriet samt Rapport fra Syddansk universitet i Esbjerg om Pesticider i dansk drikkevand Pkt. 2.7.4 Klik HER


Få 100% Sikerhed og egen kontrol med kvaliteten af dit drikkevand kan du kun få via Omvendt Osmose Teknologien (ALT ER AUTOMATISK)

Svar: Omvendt, hvis du i stedet ønsker 100% kontrol og sikkerhed for højst mulig og opnåelig kvalitet 100% rent drikkevand, så findes der pt. Kun en 100% sikker løsning -og det er, at du selv skal rense dit vand via Omvendt Osmose teknologien. Med selvkontrol og egenkontrol, tager du selv ansvaret for din samlede vandkvalitet hjem til dig selv, på lige vis med alle kunder og forburgere, der i stedet vælger, at køber sundt, biodynamisk og økologisk frugt, grønt og kød. Læs + PLUS 46 gode grunde til at drikke perfekt vand hver dag!


Kan man selv rense sit drikkevand?

JA - Og endda nemt og forholdsvis billigt for UNDER Kr. 10,- Pr. dag, kan du nemt selv rense dit vand. Alle vores RO-Anlæg koster, et sted imellem Kr. 3 og op til ca. 10,- Pr. dag for alle (Uden tilbehør montage mv), Dsv. Den pris, det koster at vedligeholde med nye nødvendige filterskift, på de af vores STANDARD eller Premium RO-Anlæg som alle ligge i prislejet fra 1.899 og op til de ca. 20.000,- i det normale private husholdnings budget område. hvilket er meget billigt for 100% rent og sundt drikkevand hver dag! Se alle vores mange forskellige anlæg indenfor de 3 forskellige prisklasser, i vores store Indkøbsguide, som du finder Klik HER


Hvad er TDS og hvordan virker et TDS Instrument?

Svar: TDS er en måle værdi. Vores populære TDS Instrument ( Total Dissolved Solids ) måler ledningsevnen i PPM ( parts per million ) i dit drikkevand med en nøjagtighed på +/- 2%. Køb vores populære TDS instrument og TEST selv dit drikkevand for giftstoffer og øvrig vandforurening. Klik og Bestil HER

Jo lavere TDS (TAL) værdien er, desto renere er dit drikkevand. Tommelfingerregel. Under 30 - 50 PPM = Du er meget heldig, at have rent-drikkevand. Over 50 PPM dit drikkevand er forurenet med Div Giftstoffer, Pesticider, PFOS/PFAS og mange andre skadelige Partikler, bakterie og vira mv. Tjek din kommune: Så ofte er der fundet pesticidrester i drikkevandsboringerne. I 94 ud af 98 kommuner er der fundet rester af pesticider i vandværkernes drikkevandsboringer de seneste fem år. Se hvor galt det står til med pesticidrester i drikkevandsboringerne i din kommune. Klik HER for at se din Kommune. 


Hvad er ORP?
Svar: ORP-potentialet (eller Redox-potentialet) er potentialet for oxidation-reduktion (oxidation-reduktion). I vand med et positivt potentiale, fx +200 mV, kan der opstå frie radikaler, der er skadelige for kroppen. Et negativt ORP-potentiale, fx -200 mV, betyder vand, der har oxiderende (reducerende) evner. Sådant vand bliver en naturlig antioxidant, der effektivt fjerner frie radikaler og dermed beskytter vores krop mod deres skadelige virkninger.


Alkalisk redoxvand:

Alkalisk redoxvand: 

FÅ FORNYET ENERGI – MED 100% RENT OG SUNDT DRIKKEVAND

At drikke alkalisk vand er det vigtigste, du kan gøre for dit helbred og velvære. Dette vand er af de vigtigste kilde til et langt og godt helbred og er samtidig et af de stærkeste antioxidanter, der kan booster din krop med ilt og energi. 


Alkalisk vand med optimalt pH-niveau og lavt (negativ) ORP værdi kan helbrede de fleste sygdomme, der ofte skyldes dårlige spisevaner, samt andre helbredstilstande, der ofte klassificeres som "kroniske" eller "livslange BELASTNINGER" af medicinen.

Alkalisk vand neutraliserer syrer i hele kroppen.Nutidens mennesker får deres krop overstyret, og hver dag forværrer vi den ved at spise sure produkter fra forarbejdede fødevarer som vi alle desværre indtager i små eller større mængder.

Af den grund alene, er vi alle, derfor nødt til at kompensere for dette, ved at indtage noget, der vil genoprette syre-base-balancen.

Derfor bør alle mennesker indtage 100% rent og sundt drikkevand hver dag, opblandet med masser af sunde organisk optagelige mineraler. 

Syrer er en rod, til enhver sundhedstilstand, så den bedste terapi er at neutralisere disse syrer, når de skabes.Sundhed betyder kropsbalance (homeostase).Følelsesmæssig balance står for mental sundhed, og syre-base balance står for korrekte kropsfunktioner, og det påvirker hjernens funktion og vores følelser. 

Det har aldrig været så nemt at tage vare på dit helbred som det er nu, helt simpelt og nemt, blot ved at rense dit postevand og gøre det 100% rent og sundt drikkevand.

 – overvej: i dag, om det vand, du drak i går fra dit lokale vandværk, om det opfylder alle dine kvalitetskrav, set i forhold til, hvad din krop kræver for at kunne fungere korrekt og perfekt, herunder din hjerne, hjerte og alle organer, Dvs. hele dig, som i alt i alt består af ikke mindre end ca.. 60- 75 % af det vand, du drikker hver dag! Det er derfor afgørende, at det vand, du indtager er helt Perfekt, Ja faktisk ikke mindre end 100% Perfekt Rent og Sundt Drikkevand. Hver dag!

Læs mere videnskablig viden og dokumentation under vores faneblad.: https://rent-drikkevand.dk/rent-vand-struktureret samt Filterskift på AUTOPILOT


Bemærk.: De fleste af alle vores RO-Løsninger lever følgende vigtige og sundhedmæssige fordele for den mennskelige krop, med følgende gs. ORP værdier.:

Bemærk,.: ORP værdier - Gælder kun, i de løsninger hvor et af vores 2 modeller af Mineralfilter indgår, hvilket betyder, at du får det sundest mulige vand som er muligt at opnå! HUSK at Læs - Pkt. Hvad er ORP?

Vores celler, organer og de forskellige systemer i vores krop kommunikerer ved hjælp af elektricitet. Der er stadig flere beviser på, at denne kommunikation sker gennem små lyspartikler kaldet biofoton. Dette er en af grundene til, at vi har brug for så meget vand! (Dvs. 100% rent strukureret drikkevand) (Tænk på et batteri der ineholder vand omkring alle cellerne)

redox potentiale ****-435mV

PH-værdi ****9,5 pH

Graden af ​​vandmineralisering****30 - 40


Er det muligt at få sundt og basisk vand via Omvendt Omsose Teknologien.

Det helt korte svar: JA i den grad! Udbytte og fordele ved at omdanne omvendt Osmose til basisk vand, kan helt simpelt, og nemt forklares ved, at vi efterfølgende til sidst i rense processen tilføre det nu 100% rene drikkevand sunde og organiske mineraler. Hvilket også kaldes for re-minralisering" eller revitalisering eller Flydende Livskvalitet = Molekylært hydrogenberiget vand, fuld af antioxidanter og negative ioner mv. Læs mere på vores side (faneblad) ved navn Filterskift på AUTOPILOT


Fjerner et Omvendt Osmose renseanlæg alle former for bakterier?

Svar: JA! En RO-membran (som er hele hjertet i vores Teknologi) har en porestørrelse meget mindre end bakterievirus, pyrogen eller cryptosporidium-parasitten. Når systemet fungerer korrekt, vil det pratisk talt fjerne ALT i vandet, herunder alle former for mikroorganismer, Coliforme bakterier fra postevandet og du kan dermed undgå at koge dit vand samt ("Cocktail Effekten"), hver gang, der sker fejl på vandværket eller i ledningsnettet, på den måde sikre du dig 100% mod, ved et u-held at skulle drikke andre folks LORT på godt dansk!


Yderligere indeholder alle vores RO-systemer et Aktivt kvalitetskulfilter, som fjerner mere end 98 % af alle organiske og farlige kemikalier fra vandet. Disse omfatter THM'er (chloroform), DBCP, lindan, TCE'er (trichlorethylen), PCE'er (tetrachlorethylen), carbontetrachlorid chlor samt PFAS/PFOS. Som ud over disse organiske kemikalier, fjerner et RO system praktisk talt alle andre former for forurenende giftstoffer, som alle blivere fjernet af TFC-Omvendt Osmose membranen som er hele "Hjertet" og Teknologien bag Omvendt Osmose. 


Vil et Omvendt Osmose renseanlæg fjerne alt natrium fra vandet?

Svar: Kæmpe JA! Omvendt osmose teknologien blev oprindeligt designet til at gøre havvand drikkeligt for flåden. Teknologien er samtidig ideel til alle på en natriumfattig diæt, -og beskytter samtidig mod indtag af natrium fra vandet, samt beskytter det alle de, af vores kunder, der også har valgt at have et blødgøringsanlæg installeret i deres hjem. Den helt store "forkoromede løsning" der erstatter både et traditionelt blødgøringsanlæg og samtidig giver dig krystal rent perfekt drikkevand overalt i dit hus, lejlighed eller ejendom, er vores helt store Aquaphor Nano Purity 1200 - Whole Home System - Omvendt osmose System Klik HER


Fjerner et vandrensningsanlæg med omvendt osmose (RO) vandrensingsanlæg PFAS og PFOS?

SVAR.: JA - Endda nemt og forholdsvis billigt fra under Kr. 10,- Pr. dag. 

I 2020 fandt myndighederne PFAS-stoffet TFA i 89 procent af grundvandsboringerne i Danmark.


Derfor (anbefales) alle rense vores drikkevand.

Jeg undersøgte mit drikkevand for PFAS. Her er, hvad jeg fandt - Citat " Min datter kan ikke lide vandet, der kommer ud af hanen i mit køkken i indre København".

“Vi forsøger at beskytte grundvandet, så vi i fremtiden kan hente helt uforurenet grundvand, men det vil tage årtier før det virker”.

Læse hele artiklen fra Marts 2023 Klik HER


Tonsvis af PFAS-pesticider sprøjtes på danske marker

Og det bliver ikke ulovligt foreløbigt, fordi Miljøstyrelsen ikke har tænkt sig at gribe ind overfor PFAS-pesticiderne, og fordi netop pesticider er undtaget i et forslag om et EU-forbud mod PFAS.


Rensning af drikkevand for PFAS og pesticider – sådan gør du

Du kan rense dit drikkevand via et Omvendt Osmose vandrensningsanlæg Se alle vores RO-Anlæg/Vandrensningsanlæg og Maskiner Klik HER. De renser drikkevandet effektivt for PFAS og pesticider – faktisk 100%. Bemærk også at Fertiliteten hos både unge mænd og kvinder er støt dalende. PFAS bidrager, viser en ny undersøgelse. PFAS kan sænke kvinders fertilitet med op til 40%.


Hvor meget vand kan et Omvendt Osmose vandrensningsanlæg producere pr. Dag?

SVAR.: De fleste anlæg som primært monteres under køkkevasken eller i bryggers eller lign. Er som regel født med standard 10" tommer 20" standard filter og måler derfor kun ofte ca. 45 CM Høj , 35 Dyb. og ca. 15 - 20 Cm Bred incl. alle filter monteret. De fleste omvendte osmose-rense systemer, vil derfor nemt kunne fungere med et vandtryk fra ca. 40 til 100 psi eller ca. fra 1,8 til max. 6 bar og typisk i gennemsnit generere 75 gallons pr. time (det ca. mellem 45-340 liter) om dagen. Næste alle danske husstande modtager som minimum 1,8 bar i deres vandledning fra det lokale vandværk.


Er Et Omvendt Osmose vandrensningsanlæg - Det Værd?

SVAR.: Absolut og i den grad et KÆMPE JA. Størstedelen af alle vores kunder, udtaler, at det er den absolut bedste investering du kan fortage dig i dit liv nogensinde! Specielt, hvis du ønsker at forebygge dit heldbred og imunforsvar på den lange bane og resten af livet. Den helt korte forklaring på hvorfor 100% Rent Drikkevand er det vigtigste superfood du kan implemtere i dit liv. Med 100% rent drikkevand, er, at det vil være den enste tilbageblivende naturlige mulighed i dit liv og dermed chancnen for at kunne gennemskylle hver eneste celle i din krop, med det sundhedsmæssige foremål, at fjerne alle de øvrige giftstoffer af enhver art ud af den enkelte celle i din krop, som i øvrigt består af 45 - 75 procet vand, samt dit blod som består af ca. 90% vand, er det derfor lisvigtigt for et langt og sundt helbred, at det vand du og dine børn indtager er 99,98% rent perfekt og sundt drikkevand hver eneste dag. Yderligere bør det forklares, at ved at du intager 99,98% rent drikkevand hver dag, vil dette være den enste måde, hvorpå, at du vil kunne skylle alle toksiner mv. ud af kroppen fra alt det dårlige kvalitet mad, og øvrige dårlig og ekstrem usund sukker, slik, kager, kiks, alkohol mv. og øvrige sundhedsskalige drikke, som sodavand, energidrikke, som hovedeparten af alle mennsker indtager på daglig basis. Læs mere end +46 gode grunde til at drikke perfekt strukturet 100% rent vand hver dag!


Ser man KUN på omkostningerne alene, som det vil koste for RO-systemer generelt, vil det i snit være ca. 30% mindre i omkostninger om dagen, sammenlignet, med at eje og drive et RO drikkevandsfiltreringssystem for en familie på fire sammenlignet med køb af vand på flaske. Læs 5 grunde til at du ikke bør drikke vand på flaske.


Er det billigere, sundere og bedre at stoppe med at købe vand på falske? 

Svar: JA Set fra et omkostningsbesparende perspektiv, sammenlignet med tallene fra de fleste amerikanere, som i snit bruger 885,51 kr./måned på køb af flaskevand, kan dette tal nemt sammenlignes med de ca.dyt sat kr. 2.000,- pr./år for en husstand, som et meget dyrt RO-system ville koste pr. år i drift omksotninger for filterskift.

Hvilket til sammenligning, vil give dig en besparelse på næsten Kr. 8.626,12 pr./år, da køb af vand på flaske med de tal, vil beløbe sig til ca. 10.626,12 pr./år. Tallenes afslører dog, ikke noget om de sundhedsmæssige fordele der, kan opnåes yderligere, ved i stedet at vælge RO! RO-systemer som fjerne alle skadelige forurenende stoffer af en hver art, som kesempelvis B.la sprøjtegifte, pesticider, virus, bakterier, mikroplast, tungmetaller, PFAS og PFOS, kviksølv, arsen, narkotika, medicinrester, fluorstoffer, flurid, klor, homoner mv. 


Hvornår skal jeg huske at skifte filter - og hvilke filter skal skifte hvornår?


SVAR.: Generelt kan filterskift intervaller være meget forskellige fra anlæg til anlæg (Pga. Mange forskellige producenter) . Find det præcise anbefalet interval under det enkelte anlæg, samt under hver enkelt tilhørende filter i vores webshop under produkter i webshoppen. Klik HER - HUSK at vælge i "Kategori"


Filtrene skal dog, som tommelfingerregel skiftes hver 6. mdr. for at undgå, at der danner sig bakterier i filtrene, som der kommer med videre til vandet. Det kan forekomme at filtrene bør skiftes oftere, hvis du oplever at filtrene stopper hurtigere til end 6 måneder.


Generalt kan man som tommelfingerregel nogenlunde "antage" følgende intervaller.:


Hjertet i hele Teknologien (RO - reverse osmsis) hvor hele "magien i Omvendt Osmose Teknologien" sker, i selve den semipermeabel TFC-Omvendt Osmose membranen som typisk har et anbefalet gennemsnitlig interval på ca. 24 - 36 månder og nogle gange lang tid før, Pga. Den massive KALK som vi er plaget af i hele DK. Læs mere om Teknologien bag Omvendt Osmose.

Bemærk.: Vi anbefaler for en sikkerheds skyld, altid et filterskift hver 24 måned for at undgå kontaminering, manglende hygiejne og tab af ydeevne.


De "velkendte" 3 stk. "Forfilter" på et STANDARD almineligt Omvendt Omsose renseanlæg, skal som tommelfingerregl skiftes ca. hver 6 - 8 måned. Men igen afhænger dette altid af dit rå vand, som du modtager fra dit lokale vandværk og dermed, den samlede "kvalitet" og foruregningsgrad. 

Bemærk.: Vi anbefaler for en sikkerheds skyld, altid et filterskift af de 3 Stk. (Forfilter) hver 6 måned for at undgå kontaminering, manglende hygiejne og tab af ydeevne.


Gældende INFO for alle bordmodeller (Omvendt Osmose)

VIGTIG INFO: LINK til alle specifikationer.: https://rent-drikkevand.dk/bedstitest/tekniske-specifikationer  

Da vi har et forholdsvis højt kalkindhold i vandet i Danmark, så er det vigtigt, at vandrenseren afkalkes minimum 2 gange om året - og tit ses det oftere, især, hvis du bruger din vandrenser hver dag. Vi har fået udviklet en rensepakke, der indeholder specielle filterindsatser, samt afkalknings- og desinfektionsmiddel og hvor pakkens indhold rækker til 2 behandlinger. Har du først købt rensepakke nr. 1 (Bemærk Nr. 1. Passer kun til vores SCAN-Model Bordrenser), kan du fremover nøjes med rensepakke nr. 2, der kun indeholder afkalknings- og desinfektionsmiddel, da filter indsatserne kan genbruges mange gange.


Ønsker du ikke selv at afkalke og desinficere maskinen, så kan du (via din forhandler Rent-Drikkevand.dk) indsende maskinen direkte til vores importør og - Samarbejdspartner, der vil rense, desinficere og isætte nye filtre i maskinen og sende den RETUR hjem til dig som kunde efter endt service. Klik og BESTIL HER


Aktivt Kulfilter 

HUSK altid at skifte dit mineral filter ca. hver 6 - 8 Måned. og nogle gange lang tid før, Pga. Den massive KALK som vi er plaget af i hele DK.

Aktivt kul fjerner.: PFAS, PFOS, flourstoffer, pesticider, flygtige organiske forbindelser mv. klor, klorerede opløsningsmidler, aromatiske kulbrinter (forbedrer smagen og lugten af vand) samt op til 85% klorafledte pesticider, phenol, benzen og organiske stoffer. Aktivt kulstof er vigtig del af hele (RO - reverse osmsis) Omvendt Osmose teknologien til vandfiltrering og løser mange problemer, men aktivt kul filter alene, kan ikke løse alle probelmer. Derfor kan et aktivt kulfilter aldrig stå alene i hele rense processen, men skal være en "aktiv" del af hele den renseproces, som kun kan blive hele perfekt, takket være hele Omvendt Osmose Teknologien. Det er derfor ekstra vigtigt at forstå begrænsningerne og kapaciteterne i de 4 rense teknologier, som vi har beskrevet og dokumenteret, på vore hjemmeside under fanebladet Teknologien bag Omvendt Osmose. 

Bemærk.: Vi anbefaler et filterskift hver 6. måned af aktivt kulfilter for at undgå kontaminering, manglende hygiejne og tab af ydeevne.


Mineral Filter - De 5 livsvigtige - Jern, kalk, selen, magnesium, og zink.

pH-skalaen går fra 0 til 14, og en pH-værdi på 7 er neutral. Alt med en pH-værdi under 7 betragtes som surt, og alt med en pH-værdi over 7 er basisk (eller alkalisk)


Naturligt vand på vores planet har en pH-værdi på mellem 6,5 og 8,5, afhængigt af den omgivende jord og vegetation, årstidsvariationer og vejr og endda sollys på forskellige tidspunkter af dagen.Menneskelige aktiviteter har yderligere indflydelse på vandets pH-værdi på grund af de mange giftige forurenende stoffer fra industrien.


Hvad angår de fordele, folk rapporterer, når de drikker basisk (Alkalisk) vand, er den umiddelbare forbedring ved rent vand, kan tilskrives afgiftning og/eller forbedret hydrering generelt, simpelthen ved at drikke mere vand. Endelig er basisk vand ofte forbundet med en højere mineralkoncentration, som er kendt for at have gavnlige virkninger.


Montage af et Mineralfilter:

Skal ALTID ske i lodret position!

VIGTIGT: Bedste resultat opnås ved at vandet løber lodret gennem filteret, nedefra og opad. Dette gælder for alle filtre, der indeholder granulat.

ALTID så tæt på udløb af din 3-4 eller 5 Vejs Køkkenvandhane som muligt. Mineralfilter monteres ved at klippe, den slange som forbinder dit 3-4 eller 5 Vejs Køkkenarmatur og monteres ofte med “simple” plastik strips lodret sammen eller på selve RO anlægget, eller på et afløbsrør mv.


VIGTIG Vedr. Mineralfilter:

HUSK altid at skifte dit mineral filter ca. hver 6 - 8 Måned. Læs mere viden om dette livsvigtige filter, Hvilket også kaldes for reminralisering" eller revitalisering eller Flydende Livskvalitet = Molekylært hydrogenberiget vand, fuld af antioxidanter og negative ioner mv. Læs mere under vores fanebald på hjemmeisiden ved navn Filterskift på AUTOPILOT 


Mit TDS Instrumet virker ikke eller det er helt "dødt"

Tip.Nr. 1 - HUSK - Før brug tag toppen af og fjern det lille plastik stykke som sidder ved batterierne.

Tip Nr. 2 - Der er stadig ikke "liv" i mit TDS Instrument ? Tjek om batteri sidder og vender korrekt.

Tip Nr. 3 - Mit TDS instrumet er tæt på 1 år gamelt. Løsning, det trænger til at få skiftet batteri - Skift til Nyt Batteri og du er kørende igen. 


Mini Guide - Skift af filter - Uansaet hvilket Filter (er) du skal skifte!

Udføre omhyggeligt TDS vandmålinger undervejs og Tjek værdier og skriv dem ned!

SLUK for vandtilførslen

SLUK for El/Strøm

SLUK for Ekstra VANDTANK

TÆND for din Omvendt Osmose 3-4-5 Eller 6 Vejs Køkkenvandhane og lad vandet løbe.

Afvent at 3-4-5 Eller 6 Vejs Køkkenvandhane bliver tømt

Flyt Fysisk dit anlæg op i din håndvask, for at undgå vandspil i dit kønneskab eller på gulvet.

Demontere det eller de filter som du ønsker at udskifte Jvf. Anbefalinger. HUSK Rækkefølgen og udskift KUN et (1 STK.) af gangen!!!

Decificere, alle rør/slanger fittigs, filterhuse mv. 

Skyl alle ovenstående dele igennem, med 100% rent-Drikkevand (Vandbeholder eller lign. Som du forinden har fyldt op med 100% rent drikkevand)

Montere alle de nye Filter, en efter en, i den korrekte rækkefølge.

Skriv DATO-Mærke for filterskift samt DATO-Mærke for næst kommende Filterskift.  

VIGTIG - HUSK - TEST alle samlinger, filterhuse mv. For utætheder!

TÆND for Ekstra VANDTANK - TEST og gennemse alle forbindelser, slanger mv. 

TÆND for vandtilførslen

TÆND for El/Strøm

LAD FORTSAT DIN 3-4-5 Eller 6 Vejs Køkkenvandhane være TÆNDT og lad vandet løbe, indtil din vandstårle er stabil.

SLUK for din 3-4-5 Eller 6 Vejs Køkkenvandhane.

Udføre omhyggeligt TDS vandmålinger undervejs og gentag om nødvidigt et eller flere af ovefornævnte trin, indtil du er tilfreds med dine målinger.


Hvad sker der hvis jeg glemmer at skifte mine filter til tiden?

SVAR.:Hvis du er meget heldig, sker der ikke noget ved det umiddelbart, dog skal du være ekstra opmærksom på, at få rengjordt og desinficeret alle kamre, rør, slager, fittings mv. Inden du igen installere nye filter. HUSK det er ene og alene dit ansvar som kunde, at føre kontrol med rettidigt filterskift til tiden. Bemærk at interval på de forskellige filterskift kan være meget forskellige fra anlæg til anlæg. Hvis du er meget u-heldig, kan du risikere at dit anlæg bliver delvist eller helt ødelagt, dette af flere årsager og grunde, da både din vandtank, kan risikere at blive forurenet, - og kan dermed ikke redes eller på nogen måde eller rengøres.

Hvis du er meget uheldig, kan din Omvendt Osmose membran ikke demonteres og tages ud af membranhuset, da du kan risikere at den er "groet" helt fast inden i dens Kamer (huset). Vi har derfor følgende anbefalinger. Sørg ALTID for at skifte alle filter til tiden og gå ALDIG på kompromi med dette, på den måde sikre du dig selv og din familie en højst mulig kvalitet rent vand og en høj hygiejene standard omkring håndtering af filterskift. Vi anbefaler derfor alle vores kunder, at tilmelde sig Filterskift på 

Filterskift på AUTOPILOT


Guide til at testet dit vandtryk - Hvis du vælger et af vores Anlæg UDEN EL/STRØM Dvs. Uden 220V Pumpe på anlæg.

Dette for at sikre dig selv, den mest optimale ydeevne på dit anlæg Aqua Peak 190 eller Aquaphor RO101S Omvendt Osmoseanlæg INCL. Mineralfilter, MEN uden el pumpe - Kræver Minimum 3,5BAR


TEST VANDTRYKKET FRA VANDHANEN UDEN

VANDSPARER!

BRUG EN SPAND TIL TESTEN – DER SKAL KUNNE

TAPPES 10 LITER VAND PÅ 50 SEKUNDER

- ELLERS ER TRYKKET FOR LAVT


Proff. Montage og Installation

Denne service, er ALTID et tilkøb hos os, og en meget vigtig del af vores samlede forretning. Omvendt Osmose Teknologien, kræver Knowhow, præcision, omhyggelighed og grundlæggende viden om teknologien, for at opnå fuld sikkerhed og fuld beskyttelse og effekt af denne unikke teknologi. Tilkøb Proff. Montage og Installation Klik HER


GARANTI

Produktgaranti - Kvalitet og sikkerhed: Alle leverandørerne på alle vores produkter og anlæg, som du finder her i vores webshop, står naturligvis 100% inde for alle vores produkter -og yder alle garanti og reklamationsret jvf. Købeloven. Dvs. 6 Mdr. Garanti og 18 Mdr. reklamationsret. Dvs. 2 år i alt.


Reklamation

VIGTIG - BEMÆRK.: Vi indfører GEBYR på Teknisk SUPPORT Brugerhjælp og Reklamationer

Gældende Pr. 1 Marts 2024

Pris Kr. 299,- Pr. sag.

(HUSK at SÆT X i T) Udfyld vores formular samt KliK BETAL og BESTIL HER

Reklamation eller fejllevering.
På alle produkter ydes 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl (mangler) ifølge købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af situationen. Eventuel reklamation over fejl eller mangler på leverede produkter skal ske til os inden rimelig tid, ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du angiver reklamationen via E-mail samt Evt. Udfyld vores Fomular, men som minimum udfyldes E-mail og sendes af sted med en præcis og korrekt fejlbeskrivelse og gerne med en kort video -og eller supplerende billeder. Skyldes fejlen skader eller slid, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse (Eks. Manglende filterskift til tiden), vold eller uautoriserede indgreb, dækkes dette ikke af reklamationsretten. Alle omvendt osmoseanlæg er beregnet til privat brug, hvis ikke andet angives, dvs. du skal overholde den tidsbegrænsede brug strømforsyning og pumpe som angivet ved produktet. Du må derfor ALDRIG sende en vare retur til os før du forinden, har indsendt en reklamation til vores E-mail webshop@rent-drikkevand.dk - Varen SKAL altid returneres i original emballage.


Kilde: GEUS

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland

RC 4.7

Grundvands-N-forurening og virkninger på folkesundheden-Eksemplet på mave-tarmkræft

Projekt Beskrivelse.


Antropogene stoffer i drikkevandet og sundhed

Hos GEUS har vi i forskellige projekter fokus på påvirkningen af grundvandets kvalitet, som følge af menneskelige aktiviteter på jordoverfladen.


Blandt andet har vi i et ph.d.-projekt i samarbejde med Aarhus Universitet undersøgt sammenhængen mellem befolkningens indtag af nitrat i drikkevandet og forekomsten af mave-tarmkræft.


I projektet indgår registeroplysninger om hele den danske befolkning og de digitalisererede vandforsyningsområder, hvilket har givet mulighed for at lave en epidemiologisk undersøgelse på et individuelt niveau i hele Danmark.

Hvad er fordele og ulæmper ved en simpel filterkande (bordkande med filter)

VS / Konta Omvendt Osmose Teknologien?


Find og få alle svarne her på siden herunder.


Hvad er fordele og ulæmper ved Bordvandsfilter / Simpel filterkande / bordkande

+ Relativt billig i indkøb typisk kun omkring Kr. 60 - 100,-

+ Nok bedst egnet til 1-personers husstande eller med et meget lavt drikkevandsforbrug tæt på nul liter pr. dag.


Ulæmper ved filterkane

– Filtrering langt fra optimal. En filterkande til Kr. 60 - Kr. 100,- er i bund og grund en falsk tryghed. Helt logisk, kan de fleste nok godt regne ud, at en simpel filterkande til kr. 60 - 100,- selvfølgelig på ingen måder kan erstatte eller fjerne det samme som en super avanceret teknologi til flere tusin kroner. I bedste fald fjerne en simpel filterkane KUN toppen af isbjerget, men langt fra alle de flere end potentielt + 300.000 forskellige giftstoffer som riskere at findes i vores vand. 


– Teknikken er ofte kritiseret for dårlige sølvimprægnering (lav kvalitet) samt lav og alt for billig IKKE aktivt kulfilter der hutigt udvikler bakterie mv. 

– Simple Filterkander, har Ingen efterfiltrering eller anden form for øvrig mekanisk filtrering, eller efterfølgende vandbehandling, som Eks.Automatisk PH justering Mv. eller tilførsel af alle de lisvigtige mineraler og sporstoffer via RE-Mineralicering

– Apparat/kanden skal fyldes / og er derfor ikke et fast installeret i vandsystemet.


Hvad er fordele og ulæmper ved Omvendt osmose systemer
+ Udvalg af anlæg og løsninger er kæmpe stort -og dækker dermed alle behov, med alt fra 1 - 8+ personers i husstanden på de alm anlæg og helt op til 7.000 peroner for de helt store industri anlæg. (systemer som også anvendes i laboratorier og industri på grund af den fremragende filterydelse tæt på 100%) Eller sagt på en anden måde, der INTET der slå Omvendt Osmose Teknologien. Læs selv den fulde dokumenation for Teknologien bag Omvendt Osmose.


Af yderligere fordele ved valg af et Anlæg med omvendt osmose Teknologien, at den som den eneste rense teknologi dækker alle typer af behvov!

+ Mulighed for købe og bestille anlæg der dækker alle typer af behov, lige fra vores transportable og Mobile anlæg eller vores ekstremt populære Proff. Bordrenser anlæg som flere køber til deres campingvogn eller dit sommerhus (Kræver ingen tilslutning udover strøm/EL) samt alle de mange andre forskellige typer af anlæg som du finder i vores webshop under produkter


+ 99,99% rent vand - Hvilket kun er muligt med Omvendt osmose Teknologien

+ Systemet er installeret, det filtrerede 100% rene vand kommer dermed direkte fra hanen

+/- Aktivt kulfilter, men mulige bakterier og vira,mv. fanges af efterfilter, Aktivt kulfilter samt på nogle af de anlæg vi har, hvor der efterbehandles til sidst i rense processen med UV lys Eksempelvis præcis som vores store lækre anlæg Luksus Pakke Model ROUNIK8 anlæg tilbyder.

- Eneste minsus for nogle få mennsker og kunder, vil for nogle, kunne opleves som en lidt dyr investering i indkøb i selve købsøjeblikket, men på den lange bane, vil det altid være langt billigere og bedre, og så enddad med 100% sikkerhed, for den absult bedste og mest rene vandkvalitet, som der overhovedet er muligt at opnå! ISÆR og SPECIELT sammenlignet med køb af vand på flaske, som er det de fleste sammenliner med!

Hvad er fordele og ulæmper ved

Revitaliseret vand, Basisk ioniseret vand, kært barn mange navne mv. Fælles for dem alle, er der mangler videnskablig dokumentation samt at priserne ofte er sky høje for en dårlig og ofte ringe ikke dokumentærbar kvalitet.


Se flere eksempler herunder.


Eks. Basisk ioniseret vand, Eksempelvis en ioniseringsmaskine fra eks.CHANSON eller Kangen™ water eller Kangen vand -Maskinerne bliver produceret i Taiwan og solgt i DK og resten af verden med en kæmpe enorm fortjenste til sælger. 


Eks. Vitalisering af vand og drikkevarer Eksempelvis fra et firma ved navn G..n..ervand - "Teknologien" påstår, at det giver information til vandet, hvilket er nok og tilstrækkeligt ifølge firmaet, det er delvist også rigtigt!


Men det kræver jo, at vandet forinden, er blevet renset 100% rent, inden det efterfølgende struktureres og gøres til sundt informations vand.!!!


Eks. Granderstave renser ikke: En grander stav renser på INEGN måder vandet for giftstoffer, tungmetaller og pesticider, hormoner, medicinrester, Mikro Plast m.v.
En granderstav har kun en "funktion" og et redskab til at strukturere vandet med, hvilket er ekstrem postiv: At gøre vandet levende. Vitaliserer vandet. Levende vand er også med til at heale på samme måde som det rene vand.


Eks. En elskrtisk kande med en lille søvlpropel,  der lover et give dig struktureret, klynget vand ved venstredrejning, også kaldet implosion eller vandomrøring, men kan den den mon rense dit vandet 100% rent for div. spændende giftstoffer der potentielt findes over alt i vores vand- Svar.: NEJ næppe !!! Selve omrøringen og struktureringen er vi dog helt enig om, med manden og opfinderen bag kanden, men igen kræver det at vandet forinden er blevet renset 100% hvilket naturligvis IKKE sker med denne kande!!!


Eks. Flydende Livskvalitet = Molekylært hydrogenberiget vand, fuld af antioxidanter og negative ioner mv. som tilbydes af en person i Sønderjylland ved navn Erik, og som Jvf. CVR er meldt under tvangsopløsning for ca. 4 år siden og samtidig meget svære at fnde på Google og Trustpilot. Mange af vores kunder, har ofte været en tur forbi hos Erik, da de mange tilfælde er blevet henvist af Anette Harbech Olesen, der driver Mad for livet, som tydeligvis, på INGEN MÅDER uvildig, som hun ellers rigtig gerne vil fremstå som. Det er derfor åbenlyst for enhver, at de to har et meget tæt samarbejde med Erik manden bag hjemmesiden som Anette henviser alle kunder til. Konsekvensen for kunden, er at kunden næsten altid ender med at blive en meget, meget dyr løsning uden kunden opnår at kunne få helt 100% rent vand, selvom det modsatte påståes på hjemmesiden (s...d ..v...d..), da det undlades at fortælle om teknoligen der tilbydes, som er en kobination af keramisk filter Dvs.Ultrafiltrering (UF) som har en MAX rense effekt på ca.90-95% kombinret med indkøbet ef et meget dyr basisk vand ioniseringsmaskine, som muligvis er fra firmaet Kangen™ eller CHANSON. HUSK at, du altid bør kende forskellen på - De 4 rense teknologier der findes IDNEN du træffer et valg, De 4 rense teknologier er hos os beskrvet og dokumenteret på vores hjemmside under fanen Teknologien bag Omvendt Osmose


Nogle mennesker vil desværre bedrages eller vil helt sikkert komme ud for at blive det, specielt hvis de i forvejen er syge. 


Bonus info.: Det er ikke svært at skabe ioniseret vand med en høj pH værdi. Det er sværere at skabe antioxidant vand med lav ORP værdi. ORP værdien er den vigtigste egenskab ved ioniseret eller antioxidant vand. Man ser sjældent ORP målinger fra Kangen™s apparater. Hvorfor mon ?


Hvad er fordele og ulæmper ved andre alternative rense metoder og teknologier
+ Alternativ metode (er) (Alle disse ovenfor nævnte metoder er kendt for at være kategoricert som yderst alternative)

+ Sandsynligvis har den enkelte metode en positiv effekt? men kan ofte ikke dokumenteres

– Effekter kan ikke forklares videnskabeligt

- Normalt meget dyrt ofte +Plus Kr. 10.000,- og op efter specielt, hvis det Eks. er  nogle af de mege dye ioniserings apperater fra Eks. Kangen™

– VIGTIG - BEMÆRK fælles for alle ovendtående teknikker, inden for denne type ALTERNATIV teknologi, foregår der er INGEN filtrering af bakterier, medicinrester, pesticider eller andre uønskede stoffer!


Hvad er fordele og Ulæmper ved Afkalkningsanlæg og Blødgøringsanlæg
+ Øget levetid for husholdningsapperater, der er modtagelige for kalk (kaffemaskine, elkedel, opvaskemaskine, vaskemaskine osv.)

+ Hårdhedsgraden kan justeres på de gode maskiner, så smagen af ​​vandet (eller af kaffen/teen) kan optimeres

– Koster mellem Kr. 8.000 og helt op til 30.000,- eller mere, når Installaion og montage og ekstra VVs arbejde medregnes. 

– Koster dyt i salt og vedligeholdese Pr. Måned samt løbne håntering, kontrol og vedligeholdelse på daglig basis.

- Filtrerer kun kalk - Fjerner INTET, som eksempelvis bakterier, medicinrester, pesticider og andre uønskede stoffer behandles. 

Dette er KUN muligt at opnå, hvis du vælger at købe fremtidens Afkalkningsanlæg og Blødgøringsanlæg

Aquaphor Nano Purity 1200 - Whole Home System - Omvendt osmose er Fremtidens Blødgøringsanlæg Fra Kr. 85.690,40,- og som dækker hele din ejendom!

Du finder dette fasniskte ALT i et anlæg ved at Klikke HER

Fremtidens Blødgøringsanlæg er en fuldautomatiskalt-i-en-løsning, der erstatter salt-emitterende blødgøringsanlæg og midler og som samtidig reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

Billigere og bedre end et traditionelt blødgørings anlæg, her får du hele pakken 360 grader - Dvs. Modsat traditionel blødgøringsanlæg som IKKE RENSER DIT VAND, men kun gør det blødt!

Hos Rent-drikkevand.dk - Vi takker pænt Nej tak til saltvand i hanerne! Det giver ingen mening, når du kan få 100% rent vand i stedet for et blødgørings anlæg.

Eks. Selv om det ikke er direkte skadeligt så får vi i forvejen for meget salt og det kan være sundhedsfarligt.Aquaphor Nano Purity 1200 - Whole Home System - Omvendt osmose  • Højteknologisk anlæg og vandrensersystem til store huse op til 350-500 M3, små kommunale enheder eller lokale virksomheder.


  • Fuldautomatisk alt-i-en-løsning, dererstattersalt-emitterende blødgøringsanlæg og midler og som samtidig reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.


  • Billigere og bedre end et traditionelt blødgørings anlæg på den helt lange bane, her får du hele pakken 360 grader - Dvs. Modsat traditionel blødgøringsanlæg somIKKE RENSER DIT VAND, menkungør dit vand blødt! - Her får du begge dele, som samlet set er en sundere og bedre løsning. Vi uddyber længere nede i teksten.


AQUAPHOR - Aquaphor Professional VIDEO


Aquaphor Tekniske specifikationer ifølge Global Website  (Engelsk) Klik HER


Mindst 262 drikkevandsboringer er lukket på grund af pesticiderDer er fundet pesticider i over halvdelen af landets drikkevandsboringer. I nogle boringer er problemet så stort, at vandværkerne må lukke dem.

Der er fundet pesticider i over halvdelen af landets drikkevandsboringer. I nogle boringer er problemet så stort, at vandværkerne må lukke dem.

Link.: https://www.dn.dk/nyheder/mindst-262-drikkevandsboringer-er-lukket-pa-grund-af-pesticider/ 


I 94 ud af 98 kommuner er der fundet rester af pesticider i vandværkernes drikkevandsboringer de seneste fem år. Se hvor galt det står til med pesticidrester i drikkevandsboringerne i din kommune.


Link.: https://www.dn.dk/nyheder/tjek-din-kommune-sa-ofte-er-der-giftrester-i-grundvandet/


For fjerde år i træk er der fundet pesticidrester i over halvdelen af de aktive drikkevandsboringer. Det viser en ny opgørelse fra Danmarks Naturfredningsforening.


LINK.: https://www.dn.dk/nyheder/rekord-mange-fund-af-giftrester-i-vores-grundvand/


Tonsvis af PFAS-pesticider sprøjtes på danske marker


Link: https://www.dn.dk/nyheder/pfas-pesticider-kan-sprojtes-lovligt-pa-danske-marker/


PFAS i drikkevandet – bør man selv rense vandet?
Der et krav til de danske vandværker om at tjekke drikkevand for PFAS, så er det nødvendigt selv at rense sit vand? Få gode råd om PFAS i drikkevandet.
Publiceretd. 15. maj 2023

Udddrag fra teksten.
*som kræver mere avancerede teknologier som aktivt kul eller omvendt osmose at fjerne* Løsninger findes derfor hos Rent-Drikkevand.dk
Vi tilbyder kun den mest sikre og perfekte rense løsninger der findes i verden. Du finder dem alle hos os i vores webshop her på Rent-Drikkevand.dk

Det bestyder at, alle vores Omvendt Osmose rense anlæg, uden undtagelse indeholder et eller flere aktive kulfilter kombineret med den fineste og renste rense teknologi i verden, nemlig Omvendt Osmose teknologien. Læs mere på vores hjemmeside under fanen Teknologien bag Omvendt Osmose

Kilder, henvisninger og metode

PFAS i drikkevandet – bør man selv rense vandet? JA, men det krævere mere avancerede teknologier som aktivt kul eller omvendt osmose at fjerne*


Det siger vores kunder
Joy Søeborg

Har fået monteret mit vandanlæg i November sidste år, og kan kun varmt anbefale det, er så glad for det, og jeg ved jeg gøre noget godt for min krop når jeg drikker vandet fra anlægget.

(Translated by Google)
I had my water system installed in November last year, and can only highly recommend it, I'm so happy with it, and I know I'm doing something good for my body when I drink the water from the system.

Se mere
1 år siden
Stefan Guldager

Vi har længe undersøgt markedet for at finde den bedste måde at rense vores vand, så vi kan få rent drikkevand i vores familie. Vi har været i dialog med mange, men endte med at købe et system gennem Morten fra Rent Drikkevand. Vi valgte at købe gennem ham, da servicen her var fantastisk og Morten lyttede til vores ønsker og svarede på vores 1000 spørgsmål, som vi havde. Vi blev kyndigt vejledt og fik lynhurtigt vores system, som vi er meget glade for - vandet har aldrig smagt så godt og har aldrig føltes så lækkert i munden!

5 stjerner her fra, for den gode og professionelle service.

(Translated by Google)
We have been researching the market for a long time to find the best way to purify our water so that we can have clean drinking water in our family. We have been in dialogue with many, but ended up buying a system through Morten from Rent Drikkevand. We chose to buy through him as the service here was fantastic and Morten listened to our wishes and answered our 1000 questions that we had. We were expertly guided and quickly got our system, which we are very happy with - the water has never tasted so good and has never felt so delicious in the mouth!

5 stars from here, for the good and professional service.

Se mere
1 år siden
Peder Petersen

Fantastisk oplevelse. God kommunikation. Alle tiders god ide med rent drikke vand. Fantastisk god service. Kan varmt anbefales til andre, der ønsker rent drikkevand.

(Translated by Google)
Fantastic experience. Good communication. Always a good idea with clean drinking water. Fantastic good service. Can be highly recommended to others who want clean drinking water.

Se mere
1 år siden
May Jess

Fantastisk service og vejledning og rådgivning ang. At få rent vand i ens vandhane. Nu kan man med god samvittighed drikke vandet og bruge det til madlavning.

(Translated by Google)
Fantastic service and guidance and advice regarding getting clean water in your tap. Now you can drink the water and use it for cooking with a clear conscience.

Se mere
2 år siden
Bettina Pedersen

Fuldt ud tilfredse. Super service og vejledning. Vores vand smager fantastisk og vi oplever at vi drikker meget mere vand efter at vi har fået RENT drikkevand.

(Translated by Google)
Completely satisfied. Super service and guidance. Our water tastes fantastic and we find that we drink much more water after we have PURE drinking water.

Se mere
2 år siden
Tenna Bie Lassen

God oplevelse.
Vi valgte at købe vores drikkevand-rensningsanlæg hos Rent-drikkevand, da vi fra start af fik en god vejledning, og da firmaet ligger lokalt. Her synes vi, at vi kunne få den optimale løsning på helt rent drikkevand, da det efter rensning, bl.a bliver tilsat den rette mængde mineraler, og derudover er der anlæg i flere prisklasser, så det er til at betale for de fleste. Alt virker helt optimalt fra start af, som det skal. Vi kan derfor anbefale rent-drikkevand.dk

(Translated by Google)
Good experience.
We chose to buy our drinking water treatment plant from Rent-drikkevand, as we received good guidance from the start and as the company is located locally. Here we think that we could get the optimal solution for completely clean drinking water, since after purification, among other things, the right amount of minerals is added, and in addition there are plants in several price ranges, so it is affordable for most people. Everything works optimally from the start, as it should. We can therefore recommend rent-drikkevand.dk

Se mere
2 år siden
 "Det kom bag på os, at rent og sundt drikkevand ikke er en selvfølge"

Rent-drikkevand.dk tilbyder landsdækkende

Montage & installation i hele DK!


Proff. Vandteknologi til

Private & Erhverv. 

Proff. Montage og Installation af Omvendt Osmose Anlæg


Du kan bestille Proff. Montage & Installation til Pris FRA kr. 4.495,00,-. Du finder vores Serviceydelse Klik HERVigtig info.: Læs venligst alt om vore regler og vilkår for ovenstående serviceydelser - Inden du træffer et valg.