Rent-Drikkevand.dk
Rent-Drikkevand.dk

Book et møde med en medarbejder.


Brug for hjælp?


Har du spørgsmål, der ofte kræver meget mere, end "blot" en "simpel" E-mail

eller måske et helt kort svar via vores FB Chat?


*UDFYLD VORES FORMULAR - Schroll ned på siden* -  Så ringer vi dig op!


Book et GRATIS og uforpligtendemøde med en medarbejder -og vælg et eller flere emner her i vores ABC.A.) Hvilket anlæg skal jeg vælge? Få GRATIS hjælp og vejledning, til præcis afklaring af dine ønsker og behov (SÆT X i A)


B.) Tilbud (Skræddersyet) - Vi hjælper dig meget gerne (GRATIS) med en præcis beregning af den samlede løsning, som du påtænker at købe (Mulighed for samlerabat, hvis du køber flere produkter) ? Evt. Incl. Montage og Installation - (SÆT X i B)


C.) Firma/Erhverv - Ubegrænset hjælp og rådgivning til VALG af løsning til din Restaurant, Cafe / Virksomhed. (SÆT X i C)


D.) Del-Betaling/LÅN og Finansiering. Rådgivning og vejledning til valg af den rette Del-Betaling (LÅN) (SÆT X i D)


E.) Leje/Leasing - Få 100% rent-drikkevand for under KR. 10 pr. dag. (SÆT X i E) Klik og læs mere


T.) Teknisk SUPPORT og Brugerhjælp til Teknik og/eller Evt. Reklamation Bestil og Betal samt læs mere HER


Eller er der andre emner, du gerne vil tale med os om?

Så har du nu mulighed for at booke et møde med en medarbejder.

Når du booker mødet, får du mulighed for at vælge et eller flere af de emner, som du gerne vil tale med en medarbejder om.

Vælg gerne flere tidspunkter som du træffes på, jo mere fleksibilitet, jo nemmere er det for os, at finde et tidspunkt.


BEMÆRK.: Pkt. A + B + C + D + E er ALLE 100% gratis og uforpligtende at booke et møde - Tidligst når du har sendt formularen nedenfor, kontakter vi dig for nærmere aftale af dato og tidspunkt for mødet. Bemærk. (Pkt. T.) Er med brugerbetaling. 


Udfyld nedenstående møde formular - Vi glæder os til at høre fra dig.


 
 
 
 
 
 
 
 
A.) Hjælp og Vejledning til valg af løsning eller anlæg
B.) Jeg ønsker et samlet TILBUD ( Dvs. En Samlet Komplet Løsning Incl. Alt Tilbehør samt Evt. Incl. Montage og Installation)
C.) Rådgvning om løsninger til Erhverv, Cafe, Resturant, Virksomhed
D.) Vejledning om VALG af DEL-Beatling LUNAR eller SPARXPRES
E.) Hjælp og Vejledning Vedr. Leje / LEASING for under Kr. 10,- Pr. dag.
T.) Teknisk SUPPORT og Hjælp til Teknik Evt. Reklamation Pris Kr. 299,-
 
 
 

VIGTIG - BEMÆRK.:


Vi indfører GEBYRTeknisk SUPPORT Brugerhjælp og Reklamationer


Gældende Pr. 1 Marts 2024


Pris Kr. 299,- Pr. sag.


(HUSK at SÆT X i T) i ovenstånede formular samt

KliK BETAL og BESTIL HER


BONUS

Vi har et kæmpe ønske om at give med tilbage end vi selv modtager!

Du får af den årsag, en UNIK mulighed for at øge dine Kr. 299,- til en langt højere VÆRDI

Læs mere nederst i denne beskrivelse.


(SÆT X i T ) i ovenståenden formular og Indbetal de Kr. 299,- Så ringer vi dig op på det aftalte tidspunkt.

KliK BETAL og BESTIL HERT.) Teknisk Support/Brugerhjælp - Pris på GEBYR er fastsat til Kr. 299,- for Teknisk Support/Brugerhjælp på et produkt du har købt hos os. (SÆT X i T ) + HUSK at INDBETALE de Kr. 299,- i vores Webshop Klik Betal og Bestil HER


VIGTIG.: Vi er desværre nødsaget til at indføres GEBYR på alle typer af Reklamationer, Teknisk support og Brugerhjælp. da vi oplever i 9 ud af 10 tilfælde, at det er kundens egen fejl (Ubevidst grundet manglende erfaring og nok viden om Omvendt Osmose).


Men hvis fejlen skyldes fejl på produktet, giver vi dig i det modsatte tilfælde langt mere VÆRDI (BONUS) TILBAGE end du har indbetalt. Det syntes vi er mest FAIR over for både dig som vores kunde og os som leverandør og samarbejdspartner. Læs meget mere herunder, hvordan det fungere og baggrunden hvorfor vi har indført et gebyr?


Eksempel på Brugerhjælp og Teknisk support.

Du er "kørt" helt fast EFTER du har tjekket ALT i vores i FAQ - Samt gennemlæst, den medfølgende, eller på E-mail fremsendte digitale vejledning til produktet igennem. Alternativt kan du finde flere ELEKTRONISKE Vejledninger - Klik HER


Bemærk.: GEBYR på de i alt Kr. 299,- for Teknisk Support/ Brugerhjælp, skal BETALS FØR ,du kan få en aftale på plads med os, om  hjælp til Teknisk Support/Brugerhjælp/Reklamation (HUSK at SÆTTE X i T) samt Klik Betal og Bestil HER


Vi indfører GEBYRREKLAMATION Kr. 299,-


Hvorfor indføres et GEBYR på Kr. 299,-? Vi oplever desværre rigtig mange kunder, der ikke har helt styr på "Teknikken", samt, at kunde ofte ikke selv, er håndværkertypen, eller "gør det selv" Manden/Kvinden. Vi oplever derfor, af dissse grunde, et unødigt press på vores kundeservice, tid og manglende resurser, på brugerhjælp, teknisk support, men som for dig som kunden, desværre en oplevelse af fejl på produktet og dermed potentiel unødvendig reklamation på Eks. Et omvendt osmose anlæg, der for dig som kunden ikke "virker" eller andre af vores tekniske produkter, der ikke fejler noget, men som blot skyldes brugerfejl, fejlhåndtering, manglende erfaring eller teknisk viden, eller potentielt mange af, alle de andre problemer og fald grupper som opstår på "gør det selv" montage og installation, som kunden selv, har forsøgt sig med, og som vi derfor oplever, at være smækfyldt med fejl. Vi er derfor nødsaget til at indføres GEBYR på alle typer af reklamationer Teknisk support. da vi oplever i 9 ud af 10 tilfælde, at det er kundens egen fejl. "Ja det er helt ærlig snak ud af posen" (HUSK at SÆTTE X i T) samt Klik Betal og Bestil HER


Mulig Løsning ved problemer med Montage og Installation.: (SÆT X i B) i ovenståenden formular. 

B.) Tilbud (Skræddersyet) - Vi hjælper dig meget gerne (gratis) med en præcis beregning af den samlede løsning, som du påtænker at købe? Evt. Incl. Montage og Installation - Vælg mellem Proff. Eller Evt. Freelancer (Formidlingsydelse) 


Derfor skal GEBYR på REKLAMATION Kr. 299,- Indbetales på forhånd, uanset situationen.

Gælder også, hvis du blot mangler vores råd, vejledning til afklaring på, om det i tvivlstilfælde er en fejl på produktet eller der "kun" er tale om en brugerfejl som vi desværre oplever i 9 ud af 10 tilfælde (HUSK at SÆTTE X i T) samt Klik Betal og Bestil HER


Får jeg så mine penge tilbage igen ?

Som udgangspunkt Nej, KUN hvis det afklares at fejlen skyldes fejl på produktet.


BONUS

Du får samtidig en UNIK mulighed for at øge dine Kr. 299,- til en langt højere VÆRDI

Læs mere herunder.


Hvis fejlen skyldes fejl på produktet, får du naturligvis det FULDE BELØB RETUR på de Kr. 299,- igen, Eller du kan frit "konvertere" din penge til en langt højere VÆRDI. Eksempelvis. Kan du i stedet vælge at få tilsendt en ekstra Filterpakke til nedsat pris (Minimum RABAT på de Kr. 299,-), og eller, du kan i stedet vælge, at få tilsendt vores mest SOLGTE og populære Alkaline Filter - Alkalisk sundheds RE-mineraliserings filter til en VÆRDI af Kr. 449,-


For både din og vores skyld, HUSK ALTID FØRST, at Tjekke alle SVAR under vores omfattende FAQ samt Vilkår og betingelser som du finder i ved "Tjek ud" i "kassen/kurven" INDEN DU KONTAKTER OS eller Indbetaler GEBYR på de Kr. 299,-


Brug for Finansiering eller DEL-Betaling?


SPLIT DIN BETALING I 3, 6

ELLER 12

MÅNEDER eller helt

op til 10 År!Få et 100% rentefrit lån via SPARXPRES - KLIK HER

Rentefrit lån (Låntype 600 i op til 72 Måneder)
Lån op til 500.000 kr. med LUNAR BANK

Skal du låne til et nyt projekt, renovering af dit køkken eller en uforudset udgift? Med Lunar kan du ansøge om et almindeligt lån – eller et samlelån, hvor du samler dine eksisterende lån ét sted. Ansøg direkte i Lunar-appen.


Ansøg om LÅN via LUNA BANK KLIK HER
Ansøg om din LUNAR BANK konto på få minutter Klik HER


Aquaphor Nano Purity 1200 - Whole Home System - Omvendt osmose  • Højteknologisk anlæg og vandrensersystem til store huse op til 350-500 M3, små kommunale enheder eller lokale virksomheder.


  • Fuldautomatisk alt-i-en-løsning, dererstattersalt-emitterende blødgøringsanlæg og midler og som samtidig reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.


  • Billigere og bedre end et traditionelt blødgørings anlæg på den helt lange bane, her får du hele pakken 360 grader - Dvs. Modsat traditionel blødgøringsanlæg somIKKE RENSER DIT VAND, menkungør dit vand blødt! - Her får du begge dele, som samlet set er en sundere og bedre løsning. Vi uddyber længere nede i teksten.


AQUAPHOR - Aquaphor Professional VIDEO


Aquaphor Tekniske specifikationer ifølge Global Website  (Engelsk) Klik HER


Trustpilot
TrustpilotAnmeldelse - Anna Olivarius -  Besvarelse anmeldelse 12.06.2
Google Anmeldelse -Karina Hartmann - Besvarelse anmeldelse 24.04.2023
TRUSTPILOT_May_Jess_Anmeldese
Bettina_Pedersen_Trustpilot_Anmeldese
Google_Oversigt_Anmeldelser
Trustpilot og Google Anmeldelse - Anja Jensen -  Besvarelse anmeldelse
PLUS_5_Stjerner_GOOGLE_Anmeldelse_Doris_Nielsen
Google_Anmeldelse_Tenna_Lassen
Udklip_Trustpilot_Julia_Tran_Agedrup
Vi gør det FANTASTISK på Trustpilot
Udklip_TUSPILOT_Anmeldelse_Tennea_og_Henrik_Odense
Google_Anmeldese_Stefan_Odense
Google_Anmeldese_Mark_Wriedt_Solrød_Strand
Udklip_google.dk
Trustpilot Anmeldelse -Birgitte Kloster - Besvarelse anmeldelse 06.06.
Trustpilot og Google Anmeldelse - JOY SØEBORG ROSKILDE -  Besvarelse a
TrustPilot_Anders_Møhlenberg

Odense N.

Åben 24/7-365

Sunday - Saturday
Open 24 hours

Følg os på Facebook